Позив средњошколцима на Дан отворених врата Електротехничког факултета

Позивамо све ђаке трећег и четвртог разреда средњих школа, заинтересоване за студирање електротехнике, рачунарства, и софтверског инжењерства, и упис на наш факултет, да нас посете у суботу, 6. априла 2024. године, од 11 часова. Тог дана одржаћемо Дан отворених врата Електротехничког факултета у Београду и отворити наше лабораторије.

Прво ћемо свим кандидатима за упис пожелети добродошлицу у амфитеатру „Никола Тесла“ (сала 56), где ће чути кратку презентацију о упису на наш факултет и пријемном испиту, нашим студијским програмима и студентском животу, након чега ће бити организован обилазак стручних лабораторија. Током посете средњошколци ће имати прилику да виде пројекте и дипломске и мастер радове наших студената и да разговарају са нашим наставницима, асистентима и студентима, као и да их питају шта год их интересује о студирању, могућностима запослења, или нека друга креативна питања из ове области.

Како бисмо учинили вашу посету садржајном, а обилазак наших лабораторија учинили добро организованим и ефикасним, молимо да попуните пријавни формулар на следећем линку:
http://tiny.cc/etf-april2024

Наша адреса је: Београд, Булевар краља Александра 73.

За госте ван Београда, препоручујемо паркинг у околини факултета и Ташмајданског парка (паркинг зона 2, макс 2 сата) и јавне гараже код Вуковог споменика или Скупштине Града Београда.